top of page

Tips over de verzorging en onderhoud van uw kunstnagels


De nagelstyliste plaatst kunstnagels en je stapt met een goed en verzorgd gevoel naar buiten. Maar daar stopt het niet! Kunstnagels hebben net als natuurlijke nagels ook verzorging nodig.

- Het is belangrijk om uw nagels goed schoon te houden omdat dit een broedplaats voor bacteriën is. Hiervoor kan je een manicure borsteltje gebruiken. - Dagelijks gebruik van nagelriemolie is aangewezen. Dit helpt tegen de losse velletjes, harde nagelriemen en is ook verzorgend voor de huid en de nagels. Want dit helpt tegen uitdroging van de natuurlijke nagel. - Kunstnagels zijn niet bestand tegen bijtende producten (aceton, antical, ...) - Kunstnagels zijn geen gereedschap! Gebruik een vork, mes of schaar wanneer je iets wil openen. - Wanneer je huishoudelijk werk gaat verrichten of gaat werken in de tuin gelieve dan handschoenen te dragen - Knip jouw kunstnagels niet wanneer deze te lang zijn. Ga dan langs bij de nagelstyliste en laat ze korter vijlen. - Wanneer je kunstnagel los komt, lijm deze er dan niet terug op. Dit kan schade veroorzaken aan je natuurlijke nagel (schimmel) - Trek, bijt of peuter je kunstnagels niet af. Dit veroorzaakt schade aan je natuurlijke nagels. Wilt u uw kunstnagels verwijderen? Maak dan een afspraak en ik verwijder ze op een professionele manier waarbij je ook nog een verzorgende manicure krijgt.

Weetje: een slechte conditie van uw gezondheid, ziektes, zwangerschap, hormoonschommelingen, enzo.... kunnen een oorzaak zijn van het eventueel loslaten van uw kunstnagels. Houdt u hier rekening mee als u het nagelsalon bezoekt.

#nagelriemolie #verzorging #kunstnagels #schoon #bijtendeproducten #gereedschap #handschoenen #lang #lijm #verwijderen #manicure #slechteconditie #nagelsalon #tips #loslaten #natuurlijkenagels

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Polygel

bottom of page